مدارک سفارت آلمان

مدارک سفارت آلمان

« مدارک سفارت آلمان » 



برای این که بتوانید ویزای توریستی آلمان را داشته باشید باید مدارکی که در پایین گفته می شود را همراهتان داشته باشید، توجه کنید که حتما از مدارک کپی تهیه کنید چون باید به سفارت تحویل دهید با این وجود درآخر هم اصل مدرک و هم کپی ها به شما تحویل داده می شود.

1-ترجمه ی مدارک به زبان انگلیسی
2-شناسنامه
3-پاسپورتی که حتما اعتباری بیشتر از ۶ ماه داشه باشد.
4-کپی از تمامی صفحات پاسپورت که در آن ها مهر ویزا خورده است به علاوه ی صفحات اول تا پنجم
5- 3 قطعه عکس رنگی با زمینه ی سفید، تمام رخ و با سایز ۴*۶
6-برگه ای که نشان دهد شما در مدتی که در آلمان هستید هتلتان را رزرو کرده اید و یا اینکه در آلمان صاحب خانه هستید.
7-منبع مالی: باید امکانات مالی تان در سطح مناسبی باشد (مقدار آن را حتما چک کنید) همچنین لازم است تا پرینت حساب بانکی تان را روی سربرگ انگلیسی و بصورت مهر شده تحویل سفارت بدهید.
8-بلیط هواپیمای رفت و برگشت
9-بیمه ی مسافرتی که در کشور آلمان نماینده ی معتبر داشته باشد با حداقل پوشش ۳۰ هزار یوور برای هر شخص.
۱۴ مهر ۱۳۹۷

نظرات

تبلیغات
خبرنامه

خبرنامه