ایتالیا - اسپانیا - فرانسه

تاریخ شروع تور:۰۹ آذر ۱۳۹۷ تاریخ پایان تور:۱۹ آذر ۱۳۹۷
تهران > آژانس مسافرتی دلژین سفر فرانسه+اسپانیا+ایتالیا
تاریخ شروع تور:۰۹ آذر ۱۳۹۷ نوع سفر: هوایی - Alitalia
تاریخ پایان تور:۱۹ آذر ۱۳۹۷ مدت اقامت: 10 شب

مقصد

نام شهر
مدت اقامت
توضيحات
فرانسه+اسپانیا+ایتالیا
10 شب
3شب پاریس+ 3 شب بارسلون + 3 شب رم

توضیحات ادوایزر


هتل

نام هتل
خدمات هتل
قیمت ۲ تخته (هر نفر)
قیمت ۱ تخته (هر نفر)
کودک با تخت 4 تا 11 سال (هر نفر)
کودک بدون تخت 2 تا 4 سال (هر نفر)
توضيحات
B.B
1,990 یورو
2,990 یورو
1,890 یورو
890 یورو

قیمتها+5590000 تومان هزینه پرواز

اطلاعات تور

مبدا
تهران
نوع سفر
هوایی - Alitalia
تاریخ ثبت
تاریخ شروع تور ۰۹ آذر ۱۳۹۷ - تاریخ پایان تور ۱۹ آذر ۱۳۹۷
مدارک لازم
1 ) اصل گذرنامه با امضاء، به همراه گذرنامه­‌های قبلی

الف) مدت اعتبار حداقل 6 ماه از تاریخ ورود و داشتن دو صفحه سفید روبروی هم

ب) ارائه گذرنامه جداگانه برای هر نفر الزامی می باشد.

2) 6 قطعه عکس 4 *3 رنگی، تمام رخ با زمینه سفید، کاملاً از روبرو، بدون لبخند، بدون عینک، گردی صورت کاملاً مشخص باشد، حداکثر برای 6 ماه اخیر (عکس با گذرنامه و ویزاهای قبلی یکی نباشد.)

3) اصل و ترجمه شناسنامه به همراه کپی از کلیه صفحات آن

4) اصل گواهی حساب بانکی با مهر و امضاء بانک فقط به زبان انگلیسی (زمان صدور گواهی حساب بانکی حداکثر 10 روز قبل از تاریخ تحویل مدارک به سفارت باشد و سایز پرینت بانکی A4 باشد.)

الف) حساب‌های جاری: کارکرد سه ماه اخیر به زبان انگلیسی

ب) گواهی تمکن به زبان انگلیسی برای سپرده‌­های بانکی به همراه گردش سه ماهه سود به زبان انگلیسی همراه با مهر شعبه و امضای بانک

* باید حداقل موجودی حساب یا سپرده برای هر نفر 500.000.000 ریال باشد.

5) اصل و ترجمه سند مالکیت

6) اصل و ترجمه مدارک شغلی

الف) پزشکان: پروانه مطب یا حکم کارگزینی از بیمارستان، پروانه دائم پزشکی، کارت نظام پزشکی

ب) وکلا: پروانه وکالت

ج) مشاغل دولتی: حکم کارگزینی، آخرین فیش حقوقی و یا نامه از سازمان مربوطه با ذکر مدت اشتغال، سمت و میزان حقوق دریافتی و تاییدیه مرخصی و سابقه تامین اجتماعی با مهر سازمان

د) بازنشسته­‌ها: ارائه حکم بازنشستگی، ارائه آخرین فیش حقوقی

ه) مشاغل غیردولتی: گواهی اشتغال به کار از شرکت مربوطه به همراه فیش حقوق و سابقه بیمه تامین اجتماعی با مهر سازمان

و) در صورت خویش فرما بودن: جواز کسب / آخرین آگهی تغییرات

ز) معلمان، اساتید و اعضاء هیئت علمی دانشگاه: اصل حکم کارگزینی یا گواهی اشتغال به کار به همراه فیش حقوق و سابقه بیمه تامین اجتماعی با مهر سازمان

ح) دانش آموزان، دانشجویان: اصل و ترجمه نامه اشتغال به تحصیل

* جهت دانش آموزانی که در سال تحصیلی قصد سفر دارند، علاوه بر نامه اشتغال به تحصیل، ارائه اصل و ترجمه رضایت­نامه کتبی

از مدیریت مدرسه با ذکر تاریخ سفر الزامی می­باشد.

7) برای فرزندان زیر 18 سال که بدون همراهی یکی از والدین سفر می کنند رضایت­نامه محضری الزامی است.(رضایتنامه محضری علاوه بر ترجمه نیاز به تائید دادگستری و امور خارجه دارد.)

8) اصل و ترجمه مدارک شغلی و مالی همسر برای خانم­‌های خانه‌­دار

9) ارائه اصل سند طلاق برای مسافرین مطلقه الزامی می باشد.

* حضور کلیه مسافرین ( به جز افراد زیر ۱۱ سال ) جهت انگشت نگاری در سفارت الزامی می­‌باشد.

*تکمیل فرم مشخصات فردی به صورت کامل و دقیق

* اصل مدارک تا زمان بازگشت مسافر از سفر، نزد آژانس باقی می ماند.

* چک رمزدار یا ضمانت­نامه بانکی برای هر نفر حداقل به مبلغ 500.000.000 ریال در وجه آژانس محل ثبت نام جهت ضمانت حسن اجرای تعهدات که پس از بررسی مدارک در صورت نیاز به ضمانت‌­های بیشتر متعاقبا­ً اعلام می­‌گردد.

لازم بذکر است با توجه به مدارک ارائه شده و نظر سفارت ممکن است مدارک دیگری از مسافر در خواست گردد که تهیه و ارائه آنها جهت اخذ ویزا الزامی می‌باشد.

خدمات
اخذ ویزای شنگن
بیمه ی مسافرتی سامان تا سقف پنجاه هزار یورو پوشش حوادث
اقامت در هتل های چهار ستاره همراه با صبحانه
بلیط رفت و برگشت هواپیما در مسیرهای بین المللی و داخلی
پرداخت تمام هزینه های رفت و برگشت فرودگاهی با اتوبوس های توریستی
اگشت و گذار در شهر با اتوبوس های مجهز به سیستم تهویه هوا .
و ده ها خدمات شگفت انگیز دیگر در طول مسیر برای تجربه سفری بی نظیر و به یاد ماندنی...
توضیحات
پرداخت پنجاه درصد مبلغ تور هنگام ثبت نام


پرینت پکیج

نظرات

خبرنامه

خبرنامه