تور ژاپن خرداد

تاریخ شروع تور:۰۴ خرداد ۱۳۹۸ تاریخ پایان تور:۱۳ خرداد ۱۳۹۸
تهران > آژانس مسافرتی دلژین سفر توکیو+ اوزاکا
تاریخ شروع تور:۰۴ خرداد ۱۳۹۸ نوع سفر: هوایی - Qatar
تاریخ پایان تور:۱۳ خرداد ۱۳۹۸ مدت اقامت: 10 شب

مقصد

نام شهر
مدت اقامت
توضيحات
توکیو+ اوزاکا
10 شب

هتل

نام هتل
خدمات هتل
قیمت ۲ تخته (هر نفر)
سینگل
کودک 2 تا 5 سال
*
توضيحات
B.B
2,800 دلار آمریکا
4,500 دلار آمریکا
1,600 دلار آمریکا
VN_callToAgency

قیمتها + هزینه پرواز

B.B
3,290 دلار آمریکا
5,700 دلار آمریکا
1,890 دلار آمریکا
VN_callToAgency

قیمتها + هزینه پرواز

اطلاعات تور

مبدا
تهران
نوع سفر
هوایی - Qatar
تاریخ ثبت
تاریخ شروع تور ۰۴ خرداد ۱۳۹۸ - تاریخ پایان تور ۱۳ خرداد ۱۳۹۸
مدارک لازم
بررسی مدارک مورد نیاز ویزای ژاپن توسط کارشناسان فروش تورهای نیلگام سفر  تکمیل مدارک مورد نیاز جهت درخواست ثبت نام  -اصل پاسپورت متقاضی با حداقل شش ماه اعتبار از تاریخ برگشت از سفر مسافر با حداقل دو صفحه خالی با امضای 1 صاحب گذرنامه به انضمام کلیه پاسپورتهای قدیمی - دو قطعه عکس جدید 2 % عکس دربرگیرنده صورت فرد متقاضی باشد و بیشتر از 80 رنگی با زمینه سفید که 4.5 x 4.5 سه ماه از آن نگذشته باشد. - شناسنامه؛ 3 -تکمیل فرم اطلاعات برای هر یک از متقاضیان به صورت جداگانه؛ 4 -مدارک مالی شامل نامه تمکن بانک به زبان انگلیسی به همراه گردش سه ماهه حساب که نشان دهنده میزان درآمد 5 ماهیانه متقاضی باشد. روز است؛ 5 ماه آخر 3 مدت اعتبار نامه تمکن مالی و ریزپرینت  تومان است و افزایش حساب ناگهانی مورد قبول سفارتخانه ها 70.000.000 حداقل مانده حساب برای هر متقاضی  نمی باشد. - مدارک شغلی 6 کارمندان: گواهی اشتغال به کار روی سربرگ شرکت )با ذکر تاریخ شروع به کار، عنوان شغلی و درآمد سالیانه، نام مدیر یا حکم کارگزینی ، سوپروایزر، و مدت زمان موافقت شده با مرخصی(،فیش حقوقی سه ماه آخر، لیست بیمه سابقه سنوات کارفرمایان: آگهی تأسیس و تغییرات،اظهارنامه ثبت شرکت, آخرین لیست مالیاتی پرداخت شده، لیست بیمه و حقوق کارمندان، نامه تمکن مالی و گردش سه ماهه شرکت تجار: کارت بازرگانی، گواهی اتاق بازرگانی، آخرین لیست مالیاتی پرداخت شده پزشکان: پروانه دائم طبابت، کارت نظام پزشکی، پروانه مطب، آخرین لیست مالیاتی پرداخت شده، و لیست پرداخت بیمه؛ مهندسان: پروانه نظام مهندسی یا جواز ساخت؛ کارخانه داران و صاحبان مشاغل آزاد: پروانه بهره برداری، جواز کسب، آخرین لیست مالیاتی پرداخت شده، و لیست پرداخت بیمه؛ بازنشستگان: حکم بازنشستگی و فیش حقوقی سه ماه آخر بازنشستگی )در صورت افزایش حقوق، حکم افزایش حقوق بازنشستگی ارائه شود(؛ دانشجویان: گواهی اشتغال به تحصیل ترجمه رضایت نامه محضری با مهر وزارت امور خارجه برای خانم های متاهل که تنها سفر می کنند و یا افراد زیر  سال (درصورت عدم درخواست ویزا برای یکی از والدین) الزامی می باشد.18 در صورت صلاحدید سفارت، حضور مسافر در محل سفارت جهت ارائه مدارک بیشتر الزامی می باشد.  ترجمه کلیه مدارک به زبان انگلیسی با تایید دادگستری الزامی است و اعتبار مدارک ترجمه شده تا سه ماه است.  هزینه ترجمه مدارک به عهده مسافر می باشد. 
خدمات
ویزا زاپن
9 شب اقامت در هتل با صبحانه
3 گشت شهری
ترانسفر فرودگاهی
بلیت قطار سریع السیر توکیو اوزاکا
بیمه نامه مسافرتی
پرداخت ورودیه سفارت
همراهی لیدر در روزهای گشت
توضیحات
پرینت پکیج

نظرات

خبرنامه

خبرنامه